۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۰۴

دستگیری بلاگر لیدر اغتشاشات در رشت

دستگیری بلاگر لیدر اغتشاشات در رشت

رشت- فرمانده انتظامی رشت از شناسایی و دستگیری بلاگر آموزش دهنده اقدامات خرابکارانه و تحریک برای آشوب و اغتشاش توسط پلیس اطلاعات این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عیسی روشن قلب اظهار کرد: رصد دقیق و مستمر فضای مجازی به منظور شناسایی و برخورد با تحرکات و اقدامات برهم ‌زننده نظم و امنیت،توسط پلیس انجام می گردد.

وی در تشریح این خبر تصریح کرد: یک بلاگر معروف اینستاگرام با بیش از ۱۳ هزار دنبال کننده ، ضمن ارتباط با سرشبکه های معاند و انتشار آموزش های اقدامات خرابکارانه نظیرساخت کوکتل مولوتوف،ساخت مواد منفجره ،تخریب و به آتش کشیدن اموال عمومی، اقدام به تحریک و دعوت قشر جوان و نوجوان جهت حضور و انحراف اعتراضات به اغتشاشات و آشوب می کرد،توسط مأموران پلیس اطلاعات رشت شناسایی و پس از هماهنگی قضایی دستگیر شد.

وی افزود :این فرد ۲۱ ساله در مواجه با شواهد و قرائن موجود،به صراحت به جرائم خود معترف گردیده و پس از تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی اعزام گردید. این مقام انتظامی در پایان با تأکید بر استمرار رصد فضای مجازی و برخورد قاطع پلیس با هرگونه فعالیت تبلیغی همسو با اهداف دشمنان ملت ایران،برلزوم هوشیاری درمقابل عملیات های گسترده و هجمه روانی دشمنان در فضای مجازی و رسانه های خارجی تأکید کرد.

کد خبر 6734022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مجید IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
      11 6
      از این بلاگرهای خائن وطن فروش کم نداریم، با فالورهای ملیونی علنا از اقدامات ضد امنیتی حمایت میکردند، حداقل مجازات برای اینها توقیف اموالشان به نفع خسارت دیده هاست،
    • عباس IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
      1 0
      بهترین کار قصاص هست.